Om Siktek AS

Siktek driver hovedsakelig med områdesikring og fysisk sperring.

Bedriften ble grunnlagt i 2004 og er lokaleid.

Det hele startet med to ansatte som utførte alt fra å utforme tilbud på jobber til å sette opp gjerder. Det hele utviklet seg raskt og flere oppdragsmengder kom vår vei. I dag består Siktek av nærmere 20 ansatte som hver dag gjør sitt beste for å levere kvalitet for våre kunder.

Våren 2016 startet en ny epoke for Siktek. Vi ville utvikle et eget produkt og fikk god drahjelp av Innovasjon Norge. Etter to års utvikling sto Scangate hurtig-foldeport ferdig. Dette gjorde oss stolt og viste oss at vi har kompetansen til å være innovative og utviklende.

Siktek har en dyktig og kompetent gruppe med ansatte, som strekker seg lenger enn de fleste for å yte god service.

Den biten er veldig viktig for oss. Service skal være på topp i alle ledd.

Vi er også opptatt av å være en totalleverandør av våre fag. Vi er faglig dyktige og kommer gjerne med råd og løsninger når kunden står fast. Siktek har bred kompetanse på avanserte sikkerhetsanlegg med automasjon og styringer.

Miljofyrtarn_norsk_logo

Miljøfyrtårn

Siktek sertifiserer oss som Miljøfyrtårn bedrift. Vi er klare for en grønn omstilling og er i gang med tiltak for å bli enda mer bærekraftige. Å være en miljøfyrtårnsbedrift er et kvalitetsstempel for Siktek som arbeidsplass, samarbeidspartner og leverandør.

Vi kan tilby EPD-produkter for bedrifter som har krav til environmental product declaration.

Vårt motto er å sikre verdier og de viktigste verdiene er menneskene rundt oss og jorda vi lever på. Har du noen innspill til vårt Miljøfyrtårn arbeid eller ønsker å se våre resultater og klimaregnskap fra Miljøfyrtårnssertifiseringen?

Send inn en henvendelse så svarer vi deg snarlig.

Hvorfor Siktek?

24-timers support

Behovstilpassede avtaler

Omfattende lager og reservedeler

Sertifisert personell